Post by disdastsubmyozu on Mar 11, 2022 17:51:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Bust! HD Bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Bust! HD Bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neomezený hack primogemů ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Bust! HD Bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
Opravdu se mi líbila hra, dokud nebyla požádána o zaplacení, abyste mohli hrát více světů. Zdarma znamená zdarma!
Pouze první svět je zdarma
Dobrá hra Z
Bylo to lepší, když byla volná ulička.
Prostě fajn
Nemůžu vám říct, jak jsem byl rád, když jsem zjistil, že tato hra je nyní k dispozici pro Android. Ale trochu mi vadí, když vidím, že se úrovně, za které jsem zaplatil 1,99, stanou zdarma o několik měsíců později. Milgaya milgaya sala 2012 se dohond raha tha 16 ki anding me mila good For time pass
Milujte tuto hru!!
1.. Popis uvádějící „nyní k dispozici na Google Play ZDARMA“ a poté tvrzení „420 úrovní zábavy při střílení bublin“ je nepravdivé (i podvodné, IMHO), protože skutečně obsahuje 30 úrovní zdarma. 2....nikde v popisu název neinformuje o obsahu IAP freemium (tokeny k odemknutí úrovní, vylepšení a podobně). neztrácel bych čas, kdybych to věděl.
Nemohu si ani stáhnout tuto aplikaci:@
Příliš nudné
Je to nejlepší hra všech dob, ale je to opravdu na hovno, protože říkají, že je to zdarma a já jsem to dohrál, a teď chtějí, aby šly peníze do jiných úrovní a ven mi to ani nedovolí.
Hra by mi nedovolila hrát plnou verzi
To je v pořádku. Hrál jsem podobně.
OMG konečně jsem to našel. Hrál jsem před touto hrou na Apple IPad a také bych si přál svůj tablet Android. Jedna z mých dětských vzpomínek.
Úžasná hra, velmi návyková! Můj jediný problém je, že po 1. světe musíte zaplatit. Je mi jedno, jestli to má doplňky, opravte to a 5 hvězdiček
Bubble Bust! HD Bubble Shooter Παιχνίδια arcade rhh
Když jsem unavený a potřebuji jen něco nesmyslného, ale náročného.
Velmi dobrá hra, držte se v ní, protože se zdá, že je to snadné, bavilo mě hraní bublin. Poprsí pěkná odpočinková hra
Proč musíme kupovat další úroveň
užijte si hraní hry
Tato logická hra mě opravdu baví; dobře navržené a pěkné mít něco, co mohu sdílet s vnuky.
Stát
Idle League:Idle Adventure RPG Rollimängud ohnc
Opravdu zábavná hra
Stroboskopický Nežádoucí reklama na aplikaci pro hazardní hry nezmizí, takže jsem tuto aplikaci smazal. Blikající reklama na aplikaci pro hazardní hry na automatech nezmizí, takže jsem tuto aplikaci smazal
Demo verze pouze s 1 světem zdarma.
Miluji to opravdu závislou hru
Je to skvělá hra, ale když jste v polovině úrovně, spadne
OK....
je to skvělý způsob, jak dostat svou mysl od stresu ve vašem životě.
Bubble Bust! HD Bubble Shooter Παιχνίδια arcade rhh
Když v aplikaci vypnu zvuk, znamená to, že ho chci vypnout i pro reklamy
Nelze přepínat bubliny nedávají dostatek místa
Skvělý způsob, jak trávit čas. Může to být náročné a návykové.
STŘEDNÍ HRA, ALE NEJLEPŠÍ NA ČAS.😐